Wil je leren hoe je een mandala maakt?

Kom dan een keer naar een van mijn workshops. Schuif gezellig aan met 3 vriendinnen of vrienden aan de keukentafel en ik zal je in een middag de beginselen van het mandalatekenen bijbrengen. Misschien een leuk idee voor een speciale gelegenheid of gewoon als je interesse hebt. Iedereen kan het, je moet alleen even weten en ervaren volgens welke structuur je de mandala opbouwt. We beginnen met thee of koffie en ik zal een korte inleiding geven. Daarna gaan we aan de slag want mandalatekenen leer je door te doen. Je zult verrast zijn hoe jouw persoonlijke mandala onder je vingers verschijnt. Mogelijk dat je er zelfs aan toekomt een deel van jouw kunstwerk in te kleuren maar dat kun je ook voor thuis bewaren.
Je zult merken dat het steeds rustiger wordt als de middag vordert. Mandala’s geven een bepaalde vorm van trance en die ga je ervaren naarmate we meer aan de details toekomen.
We zorgen er voor dat je deze middag voldoende kennis en ervaring kunt meenemen zodat je straks thuis ook pen en papier kunt pakken en mandala’s kunt tekenen. Tenminste, als je daar zin in hebt. Want misschien ben je gewoon op zoek naar een gezellige doe-middag en dat is ook prima.

 

De workshop vindt plaats bij mij thuis in Heiloo. De kosten van een workshop zijn € 50 euro per persoon (minimaal 3, maximaal 4 personen).

 

Mail me gerust als je vragen hebt of een datum wilt afspreken.

CONTACT OPNEMEN